Asian Fusion Lakserull

Asian Fusion Lakserull

Spice up your life!

Vanlig lakserull er kjempegodt det, men hva må å lage en som faktisk sparker fra seg? Du kommer til å imponere gjestene, om du klarer å ikke spise opp alt før de kommer da. Vi har hentet inspirasjon fra det asiatiske kjøkkenet, og laget en deilige fusion av tradisjon, farger og smaker!

Dette trenger du:

  • Havrelomper (velg hva slags lomper du vil)
  • Røkelaks
  • Snøfrisk/philadelphia
  • Ruccola
  • Mango
  • Chili
  • Rødløk
  • Avokado

Slik gjør du:

Kutt opp en hel mango og finhakk chili, og bland det godt sammen.
Skjær opp rødløk og avokado i «strimler» (da blir det lettere å dele lompen i biter etterpå, uten at fyllet detter ut).
Smør et godt lag kremost utover hele lompen, fordel litt ruccola jevnt utover, og legg laksen utover fordelt på hele lompen.
Ha deretter resten av fyllet over og rull lompen sammen.

Hot tips: Bruk to lomper for å lukke. Bruk lompe nummer to for å overlappe det den første lompen ikke fikk lukket sammen. Husk også å smør kremost på lompe nummer to, slik at den fester seg godt til den første lompen.