Biffsalat med glassnudler og sweet chilisaus
Om du trenger ny inspirasjon til biffretter, så er denne retten et godt tips! Biffsalat er godt, næringsrikt og raskt å lage. Jeg hadde valgt et godt stykke kjøtt, for å få mest mulig ut av retten. Spesielt når biffen er hovedingrediensen, men det velger du helt selv. Vi brukte okse ytrefilet.
Dette trenger du til to porsjoner:
- 300g biffkjøtt
- 2 porsjoner glassnudler (se pakken for anvisning). Glassnudler fra Santa Maria er glutenfrie.
- 4 never babyspinat
- 1/5 rødløk
- 10 cherrytomater
- 1 liten avokado
- 10 asperges
- sweet chilisaus (ny med ingefær)
- olje til steking
Slik gjør du:
- Kok opp vann til nudler og asparges, og samtidig skjær opp kjøttstykket i strimler
- Når vannet i begge kjeler koker, har du i asparges (gjerne med litt salt i vannet) i den ene kjelen, og nudlene i den andre
- Stek kjøttet slik du liker å ha kjøttet
- Kutt opp resten av grønnsakene og dander på en tallerken
- Ha tilslutt over nudler og biff, og topp av med sweet chilisaus. Vi fant en ny variant med ingefær smak. Veldig god!
Rettet inneholder ca. 650 kcal
God middag fra MyE <3