Biffsalat med glassnudler og sweet chilisaus

Biffsalat med glassnudler og sweet chilisaus

Om du trenger ny inspirasjon til biffretter, så er denne retten et godt tips! Biffsalat er godt, næringsrikt og raskt å lage. Jeg hadde valgt et godt stykke kjøtt, for å få mest mulig ut av retten. Spesielt når biffen er hovedingrediensen, men det velger du helt selv. Vi brukte okse ytrefilet.

Dette trenger du til to porsjoner:

  • 300g biffkjøtt
  • 2 porsjoner glassnudler (se pakken for anvisning). Glassnudler fra Santa Maria er glutenfrie.
  • 4 never babyspinat
  • 1/5 rødløk
  • 10 cherrytomater
  • 1 liten avokado
  • 10 asperges
  • sweet chilisaus (ny med ingefær)
  • olje til steking

Slik gjør du:

  • Kok opp vann til nudler og asparges, og samtidig skjær opp kjøttstykket i strimler
  • Når vannet i begge kjeler koker, har du i asparges (gjerne med litt salt i vannet) i den ene kjelen, og nudlene i den andre
  • Stek kjøttet slik du liker å ha kjøttet
  • Kutt opp resten av grønnsakene og dander på en tallerken
  • Ha tilslutt over nudler og biff, og topp av med sweet chilisaus. Vi fant en ny variant med ingefær smak. Veldig god!

Rettet inneholder ca. 650 kcal

God middag fra MyE <3