Bulgursalat med appelsin, granateple og halloumi

Bulgursalat med appelsin, granateple og halloumi

Bulgursalat med appelsin, granateple og halloumi passer godt som tilbehør til middagen, men kan også fint brukes som en middagsrett i seg selv 🙂

#meatfreemonday

Dette trenger du (3 porsjoner)

  • 2 dl bulgur (tørrvekt)
  • 1/2 terning med grønnsaksbuljong
  • 1 granateple
  • 1 stor appelsin
  • 200 g halloumi
  • 1 boks kidneybønner (kan også byttes ut med kylling, laks, svin eller andre linser/bønner)
  • 3 vårløk
  • 1 liten rødløk
  • 15 gule små tomater
  • 1/2 liten brokkoli
  • Salt, pepper og evnt andre krydder av eget ønske
  • Olivenolje på topp

Slik gjør du:

Start med å koke bulgur med grønnsaksbuljong etter anvisning på bakken.

Kutt opp alle grønnsakene i ønsket størrelse og rens granateple.

Bland sammen alle grønnsakene og den ferdig kokte bulguren.

Skjær halloumiosten i tynne skiver og stek de et par minutter på hver side i en stekepanne til de får en gyllen farge.

Passer også godt med en cremé fraiche basert dressing til 🙂


1 porsjon inneholder ca 560 kcal


 

Håper det smaker <3