Bulgursalat med appelsin, granateple og halloumi

Bulgursalat med appelsin, granateple og halloumi passer godt som tilbehør til middagen, men kan også fint brukes som en middagsrett i seg selv 🙂
#meatfreemonday
Dette trenger du (3 porsjoner)
- 2 dl bulgur (tørrvekt)
- 1/2 terning med grønnsaksbuljong
- 1 granateple
- 1 stor appelsin
- 200 g halloumi
- 1 boks kidneybønner (kan også byttes ut med kylling, laks, svin eller andre linser/bønner)
- 3 vårløk
- 1 liten rødløk
- 15 gule små tomater
- 1/2 liten brokkoli
- Salt, pepper og evnt andre krydder av eget ønske
- Olivenolje på topp
Slik gjør du:
Start med å koke bulgur med grønnsaksbuljong etter anvisning på bakken.
Kutt opp alle grønnsakene i ønsket størrelse og rens granateple.
Bland sammen alle grønnsakene og den ferdig kokte bulguren.
Skjær halloumiosten i tynne skiver og stek de et par minutter på hver side i en stekepanne til de får en gyllen farge.
Passer også godt med en cremé fraiche basert dressing til 🙂
1 porsjon inneholder ca 560 kcal
Håper det smaker <3