Fiskepinnewrap – enkelt og godt!
Fiskepinnewrap med salat og hjemmelaget tzatsiki!
Dette er noe som enkelt kan brukes som både lunsj eller middag. Det går raskt, smaker godt og metter bra.
Fiskepinner kan være et godt alternativ for å få i seg det anbefalte inntaket av fisk. Velger man de rette produktene, trenger det heller ikke å være så ille med tanke på salt og mettet fett. Ønsker du alikevel å lage fiskepinner selv, så slenger vi med en liten oppskrift nedenfor 🙂
Ingredienser
-Fullkornswrap
– Cherrytomater
– Gulrot skåret i staver
– Ruccula
– Fiskepinner fra Findus (61% fisk) – stekes uten matfett enten i panne eller i ovn
– Hjemmelaget tzatsiki med cottage cheese (oppskrift nedenfor)
Hjemmelaget tzatsiki
– 1 agurk
– 1 /2 boks cottage cheese
– 1/2 mager kesam
– 1 ts oliven olje
– 1 fedd hvitløk
– En liten klype salt og litt pepper
– Saften av en 1/2 sitron
Hjemmelagede fiskepinner
– Torskefilet (kan også bruke laks)
– Hvetemel
– Egg
– Griljermel
– Litt salt og pepper
– Chilipulver
– 1 ss rapsolje
Fremgangsmåte: Skjær torsken i strimler. Bland hvetemel, salt, pepper, chilipulver og/eller annet krydderønske i en stor skål. Pisk sammen egg i en annen skål og i en siste skål ha griljermel. Først vender du torskestrimlene i hvetemel, så i egg og til slutt griljermel. Stekes i 1 ss smør – ca 4 minutter på hver side til de blir gylne. Når de er ferdig stekte legg fiskepinnene over på et tørkepapir.
Enjoy!