Fullkornspasta med grønnkål og pesto

Pastabasta! Pasta er rett og slett noe som kan lages på uendelig mange måter, og i tillegg er det ofte raske retter som passer inn i en travel hverdag 🙂
Denne vegetariske pastaretten er smakfull og god, og vi er sikre på at denne passer i de aller fleste hjem!
Dette trenger du (1 porsjon):
- 40-50 g Fullkornspasta (tørr)
- 1-2 never grønnkål (eller spinat)
- 100-150 g cherrytomater
- 1- 1 1/2 ss rød pesto
- 2 vårløk
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 chili
- Saften av 1/2 lime
- Olivenolje til steking
- Salt og pepper
Slik gjør du:
Start med å koke pasta etter anvisning på pakken
Finhakk hvitløk og chili og fres i en panne sammen med grønnkål og litt olje. Når grønnkålen starter å falle litt sammen, kan du tilsette cherrytomatene og vårløken, og skvis over med saften av litt lime. Helt til slutt kan du smake deg frem med salt og pepper
Vend pestoen i pastaen og hiv på grønnkålblandingen på toppen.
Om du ønsker, topp gjerne det hele med litt revet parmesan!
God mandag fra MyE <3 Håper du får en god start på uken!