Fullkornspasta med chorizo, ruccola og parmesan

Fullkornspasta med chorizo, ruccola og parmesan

Pasta er alltid en sikker vinner til middag!

Denne pastaretten her med chorizo er supergod! Sjekk ut oppskriften nedenfor

Dette trenger du (2 porsjoner):

  • 170 g fullkornspasta (tørr)
  • 120 g chorizopølse
  • 2 gode never med ruccola
  • 1/2 – 1 boks med cherrytomater
  • Saften av 1/2 sitron
  • 3 ss revet parmesan
  • Salt, pepper om ønskelig

Slik gjør du:

Kok opp fullkornspasta etter anvisning på pakken.

Kutt opp chorizopølsen i biter/skiver etter ønsket størrelse. Stek dette i en panne til det blir gjennomvarmt, helt mot slutten kan du tilsette cherrytomater (kutt de gjerne opp i mindre biter).

Når pastaen er ferdig kan du blande dette sammen med ruccola, tomater og skvis over saften av en 1/2 sitron. Topp det hele med chorizo og parmesanost 🙂

Tilbehør: Passer godt med en dressing av creme fraiche til, eller grovt hvitløksbrød

 


1 porsjon inneholder ca 550 kcal

* ikke regnet med dressing eller hvitløksbrød!