Fullkornspasta med chorizo, ruccola og parmesan
Pasta er alltid en sikker vinner til middag!
Denne pastaretten her med chorizo er supergod! Sjekk ut oppskriften nedenfor
Dette trenger du (2 porsjoner):
- 170 g fullkornspasta (tørr)
- 120 g chorizopølse
- 2 gode never med ruccola
- 1/2 – 1 boks med cherrytomater
- Saften av 1/2 sitron
- 3 ss revet parmesan
- Salt, pepper om ønskelig
Slik gjør du:
Kok opp fullkornspasta etter anvisning på pakken.
Kutt opp chorizopølsen i biter/skiver etter ønsket størrelse. Stek dette i en panne til det blir gjennomvarmt, helt mot slutten kan du tilsette cherrytomater (kutt de gjerne opp i mindre biter).
Når pastaen er ferdig kan du blande dette sammen med ruccola, tomater og skvis over saften av en 1/2 sitron. Topp det hele med chorizo og parmesanost 🙂
Tilbehør: Passer godt med en dressing av creme fraiche til, eller grovt hvitløksbrød
1 porsjon inneholder ca 550 kcal
* ikke regnet med dressing eller hvitløksbrød!