Vi fyller 1 år!!

Vi fyller 1 år!!

Myrens Ernæring fyller 1 år i dag! Det er helt villt at det har gått et helt år allerede, og vi er ekstremt stolte over alt vi har fått til på kort tid. La oss ta en trip down memory lane.

19. juni i fjor var en dag med masse forventninger. Vi åpnet dørene til Myrens Ernæring, og vi stod stolte og håpefulle utenfor Myrens Sportssenter og vervet våre første kunder til klinikken. Vi ga blant annet bort 10 gratis førstegangskonsultasjoner, og de neste dagene bød på mange turer rundt i nabolaget med flygeblader og promotering. Ikke lenge etter åpning fikk vi vårt første store oppdrag; Heidi Løkes Håndballskole ville nemlig ha oss til å snakke om kosthold til unge lovende håndballspillere. Vi snakket til sammen for nesten 200 deltakere, og vi storkoste oss i oppgaven som foredragsholdere. Det ga altså stor mersmak, og flere foredrag stod på trappene.

 

 

Hjemmesiden var allerede etablert, bloggen tok sakte men sikkert form, og matlaging ble veldig mye mer enn bare en lunsj eller en middag. Vi fikk raskt erfare at camera eats first! Vi prøvde oss til og med på vlogging, og fant ut at vi egentlig ikke  var naturtalenter der. Mulig vi tar opp tråden der igjen senere, men det vi også har funnet ut av i løpet av dette året er at man fort kan ta på seg litt for mye.

Filosofien og ernæringsståstedet vårt har blitt mer og mer tydelig, og vi elsker at vi kan være en motpol til alle de forskjellige retningene der ute som for noen kanskje virker mer spennende og eksotisk. Vi fremmer at ernæring er personlig og individuelt, men at de norske anbefalingene er en god grunnpilar. Vi tror også det har kommet tydelig frem at vi mener at ingen mat er usunn, men at det er mengdene av visse typer mat som heller er det man kan omtale som usunt.

Vi har hatt mange hyggelige og spennende mennesker innom klinikken, med masse forskjellige problemstillinger. Alt fra overvekt, undervekt, IBS og allergier, omlegging til vegetarkost, optimalisering av kost og vi har også fått følge opp toppidrettsutøvere. Det er så gøy å se resultater hos dere som virkelig gjør en stor jobb. Vi prøver hele tiden å forbedre oss og være det beste valget for folk som ønsker hjelp med kostholdet, vi har derfor også begynt å tilby konsultasjoner på Skype.

  

 

Vi skal innrømme at det ikke alltid har vært fryd og gammen i oppstartsfasen og etablering av et nytt firma, og da må vi stadig minne oss selv på alt vi har fått til på et år. Forbered deg på noen linjer med skrytefest her nå. Vi har gjestet Treningspodden hele tre ganger, vi har holdt foredrag på Myrens Sportssenter, vi har vært foredragsholdere for Shape Up Convention, vi har etablert kontakt og fått til avtaler med legekontor, vi har fast avtale og følger opp klienter på ARR (arbeidsrettet rehabilitering), vi har vært med på en sak i KK magasinet (nett), pluss at vi får til flere og flere avtaler om foredrag/undervisning om kosthold til idrettslinjer på videregående skoler i landet.

 

 

Ernæringsfaget er i stadig utvikling, og det kan til tider være vanskelig å henge med på hva som er det nyeste og det riktigste. Som tidligere nevnt har vi prøvd å være en trygg og lett forståelig havn hvor man kan henvende seg og finne kyndig informasjon basert på oppdatert faglig  kunnskap forankret i tung forskning. Faglig prøver vi derfor hele tiden å oppdatere oss, og vi har innad satt oss interne mål om antall kurs, deltakelse på konferanser/seminarer og videreutdanninger i løpet av et år. Uavhengig av hvilke ernæringsståsted man har er det viktig å både oppdatere seg, men også være engasjert i dagsaktuelle temaer og debatter. Der har vi som mål og være enda mer på ballen i fremtiden. Ernæringspåstander basert på synsing uten faglig belegg kan være farlig og bør få mindre plass.

En av de største utviklingene Myrens Ernæring har hatt er utvidelsen av ”stabben”. Vi var både stolte og fornøyde da vi kunne presentere Kristin Søfteland Sandvei som en del av vårt team. Hun er foreløpig ganske fersk hos oss, men har masse erfaring med seg i bagasjen. Kristin er klinisk ernæringsfysiolog, og har tidligere jobbet mye med overvekt og fedme, og treffer pasienter med forståelse og ydmykhet. På kontoret bidrar hun til faglig utfordring, smittende humør og engasjement. Vi er innmari glad for å kunne dele jobbhverdagen med henne.

 

Vi har gjennom året fått til et godt samarbeid med både Myrens Sportssenter og Myrens Fysikalske, og vi føler vi har mange gode mennesker på vår banehalvdel. Vi ønsker derfor å benytte anledningen til å uttrykke en stort takk til  Dag og Stian som ønsket å dele kontorlokaler med to kakklehøner som oss, og som inkluderer oss både faglig og sosialt. Videre må vi takke ledelsen på Myrens Sportssenter som viste oss tillit i starten, som gir oss muligheter og som fortsetter å backe oss opp hele tiden. Tilslutt fortjener venner og kjærester berømmelse for tålmodigheten de har vist oss, deltakelse i diskusjoner, hjelp og støtte. Alle sammen- TAKK, men ingen er off the hook enda 😉

Avslutningsvis ønsker vi å dele at vi har hatt mange lange dager med både glede og frustrasjon. Det er utfordrende å skulle starte et firma helt selv fra bunnen av og læringskurven har vært ekstremt bratt. Alle sa også at det å skulle starte opp som to gode venninner var dristig, men vi har bare kommet hverandre enda nærmere. Vi gleder oss til fortsettelsen og mange spennende år fremover. Fremtiden er lys!

Hilsen Caroline og Isabel <3Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *