Kremet pasta med kylling
Nå nærmer det seg helg, og hva med å lage denne deilige middagsretten til fredagskvelden? 🙂
Pasta er alltid en slager hos både store og små!
Dette trenger du (4 porsjoner):
- 400 g kylling/kalkunfilet
- 1 ts olje til steking
- 300 g fullkornspasta (vi brukte penne)
- 4 ss lett creme fraiche
- 1 rødløk
- 200 g sopp
- 1/2 chili
- To store never med fersk spinat
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Start med å koke opp vann til pasta, og kok etter anvisning på pakken
- Kutt opp sopp i skiver, løk i ringer og rens spinaten for stilkene.
- Strimle kyllingen i passe store biter, om du ikke har kjøpt ferdig strimlet. Stek kyllingstrimlene med litt olje og chili til gjennomstekt i en panne, helt mot slutten kan du tilsette løk, sopp og spinat. Tilsett ønsket mengde krydder, vi brukte kun salt og pepper.
- Når pastaen er ferdigkokt, kan du røre inn creme fraiche og smak til med salt og pepper
- Server alt i en dyp skål og hvis du ønsker å gi den litt ekstra helgetvist, strø over litt parmesan 🙂
GOD HELG hilsen Caroline og Isabel <3