Kremet pasta med kylling

Kremet pasta med kylling

Nå nærmer det seg helg, og hva med å lage denne deilige middagsretten til fredagskvelden? 🙂

Pasta er alltid en slager hos både store og små!

Dette trenger du (4 porsjoner):

  • 400 g kylling/kalkunfilet
  • 1 ts olje til steking
  • 300 g fullkornspasta (vi brukte penne)
  • 4 ss lett creme fraiche
  • 1 rødløk
  • 200 g sopp
  • 1/2 chili
  • To store never med fersk spinat
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Start med å koke opp vann til pasta, og kok etter anvisning på pakken
  2. Kutt opp sopp i skiver, løk i ringer og rens spinaten for stilkene.
  3. Strimle kyllingen i passe store biter, om du ikke har kjøpt ferdig strimlet. Stek kyllingstrimlene med litt olje og chili til gjennomstekt i en panne, helt mot slutten kan du tilsette løk, sopp og spinat. Tilsett ønsket mengde krydder, vi brukte kun salt og pepper.
  4. Når pastaen er ferdigkokt, kan du røre inn creme fraiche og smak til med salt og pepper
  5. Server alt i en dyp skål og hvis du ønsker å gi den litt ekstra helgetvist, strø over litt parmesan 🙂

 

GOD HELG hilsen Caroline og Isabel <3



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *