Kyllingcaprese – chicken caprese – pollo caprese!
Vi er alle kjente med caprese; solmodne tomater, fersk mozzarella og fersk basilikum som bader i en nydelig kaldpresset olivenolje. NAM! Her kommer vi med en oppskrift som gir litt mer mat, slik at retten passer som et måltid du blir god og mett av. Vi testet ut komboen kyllingcaprese, og det anbefales på det varmeste. Ta en svipptur innom Italia i matveien før høsten virkelig setter inn.
Til to porsjoner kyllingcaprese trenger du:
- 1 avokado
- 2 tomater
- 1 fersk mozzarella ost
- 1,5 kyllingfileter
- Fersk basilikum
- Havsalt og grovt pepper
- En god olje, dressing, eddik eller pesto
- Og litt godt ferskt brød ved siden av (valgfritt)
Slik gjør du:
- Brun kyllingen i pannen, før du setter den i ovnen på 180 grader i ca. 15 min (avhengig av ovn)
- Skjær opp avokado, tomater og mozzarella i skiver.
- Dander etter eget ønske og ha over krydder og olje.
- Serveres gjerne med ferskt brød
Un voilà- kyllingcaprese! Buon appetito!