Kyllingkarbonader med spinat
Kyllingkarbonader med spinat passer like godt på grillen som i stekepannen 🙂
Det krever ikke lange tiden på kjøkkenet for å lage denne retter her, og man kan ha masse forskjellig tilbehør til, i denne omgangen valgte vi søtpotetfries og en deilig frisk blandet salat til.
Dette trenger du (ca 6 karbonader):
- 1 pakke kyllingkjøttdeig
- 1 egg
- 1/2 chili
- 2 never spinat
- Salt, pepper
Tilbehør: En stor fin blandet salat og søtpotetfries
Slik gjør du
Start med å finhakke chili og spinat, deretter blande sammen kyllingkjøttdeigen med egg. Tilstt så chili, spinat, salt og pepper. La den stå i ca 10 minutter.
Form karbonader med en skje, én karbonade er en stor spiseskje. Form de runde og trykk de litt flate i stekepannen. Stekes til de er gjennomstekte, 4-5 minutter på hver side.
Tips → Passer også supert med potetsalat, en lett og frisk agurksalat eller tomat&mozarella salat
Håper det smaker!