Pastasalat
Det trenger ikke se så fancy ut for at det skal smake godt 🙂
Salater passer godt både til lunsj og middag, og det kan jo varieres i det uendelige. Vi legger her ved en oppskrift på en pastasalat uten kjøtt, som smaker supergodt! Salat er også lett å lage og lett å spise. En frisk, fargerik og smakfull salat faller i hvert fall alltid i smak hos oss, try it out 🙂
Dette trenger du (4-5 personer):
- En crispy salat (eller annen valgri grønn salat)
- 1 pk med kidneybønner
- 1 pk sukkererter
- 2 avokado
- 1 rødløk
- 250 g cherrytomater
- 2 epler
- 1 boks med mais
- 1 pk med fetaost i blokk (200 g)
- 1-2 never med valnøtter
- Ca 150 g fullkornsmakaroni (tørr)
Passer supert med lett Créme Fraíche som dressing til og/eller grovt brød/rundstykke:)
Slik gjør du:
Sett på vann til pasta, og kok etter anvisning. Skyll kidneybønnene og kutt opp alle grønnsakene etter ønsket størrelse. Bland alt sammen i en stor bolle. Til sist kan du vende inn fetaost, valnøtter og den ferdigkokte pastaen!