Pastasalat

Pastasalat

Det trenger ikke se så fancy ut for at det skal smake godt 🙂

Salater passer godt både til lunsj og middag, og det kan jo varieres i det uendelige. Vi legger her ved en oppskrift på en pastasalat uten kjøtt, som smaker supergodt!  Salat er også lett å lage og lett å spise.  En frisk, fargerik og smakfull salat faller i hvert fall alltid i smak hos oss, try it out 🙂

Dette trenger du (4-5 personer):

  • En crispy salat (eller annen valgri grønn salat)
  • 1 pk med kidneybønner
  • 1 pk sukkererter
  • 2 avokado
  • 1 rødløk
  • 250 g cherrytomater
  • 2 epler
  • 1 boks med mais
  • 1 pk med fetaost i blokk (200 g)
  • 1-2 never med valnøtter
  • Ca 150 g fullkornsmakaroni (tørr)

Passer supert med  lett Créme Fraíche som dressing til og/eller grovt brød/rundstykke:)

Slik gjør du:

Sett på vann til pasta, og kok etter anvisning. Skyll kidneybønnene og kutt opp alle grønnsakene etter ønsket størrelse.  Bland alt sammen i en stor bolle. Til sist kan du vende inn fetaost, valnøtter og den ferdigkokte pastaen!