Kremet peanøttsmør

Kremet peanøttsmør

Peanutbutter «jelly» time! Hjemmelaget peanøttsmør er veldig enkelt å lage selv, da det krever lite tid, utstyr og ingredienser 🙂

Smaker heeeelt perfekt på knekkebrød toppet friske bær eller som topping på havregrøt!

Fordelen med å lage det selv er at det ofte er billigere, du har mer kontroll over ingredienser og ikke minst saltinnholdet.

Dette trenger du:

  • ca 330 g usaltede peanøtter
  • 1 ts akasiehonning
  • Smakes til med salt 1/2 til 1 ts salt

Slik gjør du:

Hell alle peanøttene over i en blender eller food prosessor, kjør først på høy hastighet til blandingen korner seg.  Kjør det i 2-3 minutter til blandingen har endret seg til en mer kremet og smooth konsistens.  Smakes til med honning og salt og ha det ferdige peanøttsmøret i et tett glass eller boks 🙂