Prøv kostholdsveiledning HELT gratis!

Prøv kostholdsveiledning HELT gratis!

Har du noen gang snust på dette med å ta kontakt med en ernæringsrådgiver? Kanskje du har vært nysgjerrig på hva kostholdsveiledning kan gjøre for deg? Du har kanskje ikke en gang visst hva slags problemstillinger vi kan hjelpe til med?

Nå kan du prøve kostholdsveiledning (førstegangskonsultasjon) helt gratis og fullstendig uforpliktende!

Det er mange fordeler med å samarbeide med en ernæringsrådgiver, her har vi dratt frem tre:

 1. Du samarbeider med en outsider, som kan se ting fra et helt nytt perspektiv, og på den måten kan det være lettere å identifisere problemstillinger som kan hindre varige endringer. Eller hvilke endringer som er nødvendig for målsettingen.
 2. Du får hjelp av en med erfaring som har sett flere type tilbakefall, og som på den måten kan hindre forankring i eventuelle tilbakefall eller platåer. I tillegg vil en med faglig kunnskap kunne kartlegge veien videre mot f.eks en lavere vekt, en snillere mage, bedre utbytte av treningen du nedlegger eller et fullverdig kosthold og fin ernæringssatus. Det sikrer også at ting blir gjort trygt, forsvarlig og smart.
 3. Du gjør ikke jobben alene! Du kommer inn til periodiske kontroller som minner deg på oppgaven du har foran deg og målsettingen du har satt deg. Du føler også kanskje et ansvar for å bevise for noen andre at du får det til. Det er hyggeligere å dele gode valg, og det bidrar til motivasjon. I tillegg har du din helt egen matinspirator når du blir matlei eller mister motivasjonen.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

 • Generell livstilsendring
 • Vektnedgang
 • Intoleranser og omlegging av kost
 • Idrett- og prestasjonsernæring
 • Hjelp med vegetar/vegankost
 • Irritabel tarmsyndrom
 • Optimalisering av kost og ernæringsstatus
 • Forebygging av livstilssykdommer

Om du blir interessert eller nysgjerring på dette, ta kontakt på mail merket «april-kampanje» eller book time HER.

Tilbudet gjelder kun t.o.m søndag 15. april 2018 (timen trenger ikke gjennomføres innen 15. april, men bookingen må være mottatt innen den tid) og booking av førstegangskonsultasjon.

Mvh

Myrens Ernæring