Superrask råkostsalat med fiskekaker

Superrask råkostsalat med fiskekaker

Noen dager må det gå fort, og denne retten er perfekt til nettopp det. Lager du opp litt ekstra mye, har du også til lunsj dagen etterpå. En råkostsalat tillater det meste, noe som gjør det fint å kunne bruke opp rester av grønnsaker du har liggende i kjøleskapet. For oppskrift på hvordan vi gjorde det, les videre!

Dette trenger du til ca 4 porsjoner:

  • 3 gulrøtter
  • 1/4 kålrot
  • 1/2 brokkoli
  • Rødløk
  • 1-2 grønne epler
  • 12 små fiskekaker (70% fisk)
  • olivenolje og/eller en god vinagrette
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  • Sett stekepannen på svak varme, og varm langsomt opp fiskekakene
  • Rasp opp gulrøtter, kålrot og epler
  • Kutt løkbiter i ønsket størrelse, og små brokkolibuketter
  • Bland alle grønnsakene sammen, og bland også inn olje/vinagrette og salt og pepper.
  • Når fiskekakene er varme og har fått litt skorpe, kan du ta de av varmen.
  • Skjær fiskekakene opp i fire, og bland de sammen med råkostsalaten.

Fiks ferdig middag og lunsj på 1-2-3!