Torsketaco med hjemmelaget guacamole og koriander

Nå nærmer det seg helg og hvorfor ikke bytte ut den tradisjonelle tacoen med en litt annen variant? Du er bare nødt til å teste ut denne torsketacoen med hjemmelaget guacamole og rødkål!
Denne oppskriften gir 2-3 porsjoner
Dette trenger du
- 300 gram torskefilet/torskeloin
- Mais tortillas (de små) – kan også ha de store
- 1 ts paprikapulver
- 1/2 ts spisskummin
- Litt salt
- En liten ts Cayennepepper (alt etter hvor sterkt du vil ha det:)
Guacamole
- 1- 2 avokado
- Saften av 1/4 lime
- 1/2 fedd hvitløk
- En klype salt
- 5-6 stk cherrytomat
- Hakket koriander
Salat
- Ønsket mengde rødkål
- Rødløk
- Paprika
- Lime
- Salt og pepper
Slik gjør du
– Bland sammen alle de tørre krydderne i en bolle. Skjær torsken i passelige stykker/skiver og putt fisken i krydderblandingen. Bland dette godt sammen og pass på at hele fisken blir dekket godt med blandingen 🙂
– Lag guacamole – Del avokadoen i to og ta ut stenen. Mos avokadoen med en gaffel i en skål (vi liker den litt grov) ellers kan du bruke en stavmikser. Tilsett hvitløk og cherrytomater og bland godt sammen, smak så til med koriander, salt og limesaft.
– Kutt opp rødkål i strimler og kutt rødløken og paprika i fine skiver. Bland det sammen og smak til med limesaft, salt og pepper
– Etter fisken har stått litt i krydderblandingen kan den stekes ca 3 minutter på hver side og samtidig varm mais tortillaene i ovnen
Sleng alt sammen i en mais tortilla og ha litt hakket koriander og lime på toppen 😀
Sjekk ut flere oppskrifter HER!