Torsketaco med hjemmelaget guacamole og koriander

Torsketaco med hjemmelaget guacamole og koriander

Nå nærmer det seg helg og hvorfor ikke bytte ut den tradisjonelle tacoen med en litt annen variant?  Du er bare nødt til å teste ut denne torsketacoen med hjemmelaget guacamole og rødkål!

Denne oppskriften gir 2-3 porsjoner

Dette trenger du

  • 300 gram torskefilet/torskeloin
  • Mais tortillas (de små) – kan også ha de store
  • 1 ts paprikapulver
  • 1/2 ts spisskummin
  • Litt salt
  • En liten ts Cayennepepper (alt etter hvor sterkt du vil ha det:)

Guacamole

  • 1- 2 avokado
  • Saften av 1/4 lime
  • 1/2 fedd hvitløk
  • En klype salt
  • 5-6 stk cherrytomat
  • Hakket koriander

Salat

  • Ønsket mengde rødkål
  • Rødløk
  • Paprika
  • Lime
  • Salt og pepper

Slik gjør du

– Bland sammen alle de tørre krydderne i en bolle. Skjær torsken i passelige stykker/skiver og putt fisken i krydderblandingen. Bland dette godt sammen og pass på at hele fisken blir dekket godt med blandingen 🙂

– Lag guacamole – Del avokadoen i to og ta ut stenen. Mos avokadoen med en gaffel i en skål (vi liker den litt grov) ellers kan du bruke en stavmikser.  Tilsett hvitløk og cherrytomater og bland godt sammen, smak så til med koriander, salt og limesaft.

– Kutt opp rødkål i strimler og kutt rødløken og paprika i fine skiver. Bland det sammen og smak til med limesaft, salt og pepper

– Etter fisken har stått litt i krydderblandingen kan den stekes ca 3 minutter på hver side og samtidig varm mais tortillaene i ovnen

Sleng alt sammen i en mais tortilla og ha litt hakket koriander og lime på toppen 😀

 

Sjekk ut flere oppskrifter HER!