Wok med bønnespirer, brokkoli og glassnudler

Wok med bønnespirer, brokkoli og glassnudler

Wok er en enkel og rask middag som passer i en travel hverdag. Det er også en god måte å få brukt opp rester av grønnsaker i kjøleskapet 🙂

Dette trenger du (to porsjoner)

  • 1/2 pakke glassnudler
  • 1/2 pose med bønnespirer
  • 2 gulrøtter
  • 1/4 brokkoli
  • 1 paprika
  • 1 liten rødløk
  • 1 hvitløksfedd
  • 1/2 squash
  • 2 ss sweet chili saus
  • Litt soyasaus
  • Saften av 1/2 lime
  • Salt og pepper
  • Litt olje til steking

Slik gjør du

Start med å koke opp glassnudlene etter anvisning på pakken.

Kutt opp alle grønnsakene i ønsket størrelse og finhakk hvitløk, eller bruk en hvitløkspresse.

Start med å surre hvitløken i litt olje i stekepannnen, så tilsett gulrøtter, brokkoli, squash og paprika, rødløk. Stek dette i et par minutter til grønnsakene begynner å bli litt myke. Mot slutten av steketiden kan du tilsette bønnespirene, de ferdigkokte glassnudlene, sweet chili saus, soyasaus og smak til med salt og pepper 🙂

Rør alt godt sammen og helt til sist kan du bruke saften  av en halv lime!