Wok med bønnespirer, brokkoli og glassnudler

Wok er en enkel og rask middag som passer i en travel hverdag. Det er også en god måte å få brukt opp rester av grønnsaker i kjøleskapet 🙂
Dette trenger du (to porsjoner)
- 1/2 pakke glassnudler
- 1/2 pose med bønnespirer
- 2 gulrøtter
- 1/4 brokkoli
- 1 paprika
- 1 liten rødløk
- 1 hvitløksfedd
- 1/2 squash
- 2 ss sweet chili saus
- Litt soyasaus
- Saften av 1/2 lime
- Salt og pepper
- Litt olje til steking
Slik gjør du
Start med å koke opp glassnudlene etter anvisning på pakken.
Kutt opp alle grønnsakene i ønsket størrelse og finhakk hvitløk, eller bruk en hvitløkspresse.
Start med å surre hvitløken i litt olje i stekepannnen, så tilsett gulrøtter, brokkoli, squash og paprika, rødløk. Stek dette i et par minutter til grønnsakene begynner å bli litt myke. Mot slutten av steketiden kan du tilsette bønnespirene, de ferdigkokte glassnudlene, sweet chili saus, soyasaus og smak til med salt og pepper 🙂
Rør alt godt sammen og helt til sist kan du bruke saften av en halv lime!