Vegetarwrap

Vegetarwrap

Vegetarwrap altså! Denne smaker sååå godt, og det er jo heller ikke feil at det går megafort å lage! Er du vågal nok til å bytte ut den klassiske fredagstacoen med en vegetarwrap med kikerter, grønnkål og fetaost? 🙂

Denne wrappen egner seg like godt til hverdag, helg, lunsj og til middag.

Dette trenger du til 3 wraps:

  • 1 boks med hermetiske kikerter (400 g) – kan byttes ut med bønner, kylling eller fisk
  • 1/2 pose med grønnkål
  • 1/2 boks fetaost i blokk
  • 1 paprika
  • 1/2 agurk
  • 1 mango
  • 1/2 løk
  • 8-10 cherrytomater
  • 3 fullkornstortilla
  • Litt olje til steking
  • Eget ønske av krydder – vi brukte salt, pepper, chili og spisskummen

Slik gjør du

Start med å krydre kikertene med det krydderet du ønsker og la de stå imens du kutter opp alle grønnsakene. Kutt opp alle grønnsakene i ønsket størrelse.  Stek kikerter og grønnkål i en stekepanne, det trenger kun et par minutter til grønnkålen «faller sammen».   Varm om fullkornstortillaene om ønskelig, ellers kan de fint spises kalde. Legg på et lite lag med fetaost i bunn og fyll på meg kikerter, grønnkål og grønnsaker!

1 fylt weap gir ca 420 kcal
20 g fett
49 g karbohydrater
14 g fiber
21 g proteiner

Håper det smaker <3

GOD HELG HILSEN MyE!