Vegetarwrap

Vegetarwrap altså! Denne smaker sååå godt, og det er jo heller ikke feil at det går megafort å lage! Er du vågal nok til å bytte ut den klassiske fredagstacoen med en vegetarwrap med kikerter, grønnkål og fetaost? 🙂
Denne wrappen egner seg like godt til hverdag, helg, lunsj og til middag.
Dette trenger du til 3 wraps:
- 1 boks med hermetiske kikerter (400 g) – kan byttes ut med bønner, kylling eller fisk
- 1/2 pose med grønnkål
- 1/2 boks fetaost i blokk
- 1 paprika
- 1/2 agurk
- 1 mango
- 1/2 løk
- 8-10 cherrytomater
- 3 fullkornstortilla
- Litt olje til steking
- Eget ønske av krydder – vi brukte salt, pepper, chili og spisskummen
Slik gjør du
Start med å krydre kikertene med det krydderet du ønsker og la de stå imens du kutter opp alle grønnsakene. Kutt opp alle grønnsakene i ønsket størrelse. Stek kikerter og grønnkål i en stekepanne, det trenger kun et par minutter til grønnkålen «faller sammen». Varm om fullkornstortillaene om ønskelig, ellers kan de fint spises kalde. Legg på et lite lag med fetaost i bunn og fyll på meg kikerter, grønnkål og grønnsaker!
1 fylt weap gir ca 420 kcal
20 g fett
49 g karbohydrater
14 g fiber
21 g proteiner
Håper det smaker <3
GOD HELG HILSEN MyE!